Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western etablerar sig på Åland.

Nyhet   •   Aug 18, 2015 07:00 CEST

Den 1 september utökar Best Western Scandinavia portföljen med ytterligare ett BW Premier Collection hotell, den här gången på Åland med HavsVidden Resort och Konferens.

Anläggningen består av hotell, pool och bastuanläggningar samt 42 klipphus varav cirka 25 hyrs ut genom hotellet till gäster. Anläggningen på norra Åland har en egen 2,4 kilometer lång strandlinje och är belägen i orörd Åländsk natur. De nyblivna ägarna är Sven Eric Hansson, som sedan tidigare har flera hotell inom Best Western, och Johan Wulfcrona, ägare av Hotell Stenugnen på Gotland.

Hotellet och anläggningen kommer att komplettera övriga BW Premier Collection hotell i Skandinavien och kunna utgöra en intressant destination för konferens och privat boende genom sitt unika läge på norra Åland. Åland är genom avstånd, språk och läge nära Stockholmsmarknaden, färjepriserna till Åland är mycket låga.

”HavsVidden är som klippt och skuret för BW Premier Collection, med sitt fantastiskt avkopplande läge, med en härlig atmosfär och lyxiga och unika känsla”, säger Johan Kukacka. Det känns också extra spännande med en helt ny marknad för Best Western och en ny destination att erbjuda våra gäster", fortsätter han. 

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 00

Email: johan.kukacka@bestwestern.se

HavsVidden Hotel
Sven-Eric Hansson, Ägare
Telefon: 070-523 71 30
Email: s-e.hansson@revhaken.se

Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection hotell är minst 4-stjärnigt och högt rankat på Tripadvisor, centralt placerat i en storstad, ett förstklassigt Resort-hotell eller en på något annat sätt unik produkt. BW Premier Collection hotell är bokningsbara via Best Westerns bokningskanaler och medlemmar i Best Western Rewards får bonuspoäng även på dessa hotell.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.