Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western Hotels förlänger samarbete med Ladies Night

Nyhet   •   Jun 18, 2013 11:43 CEST

Ladies Night är en turnéshow enbart för tjejer som startades 2006 av David och Martin Stenmarck. Varje år turnerar kända artister med Ladies Night och showen ses årligen av cirka 60.000 tjejer. Ladies Night ägs numera av Wallmans Nöjen, som i sin tur ingår i 2E Group AB, en av Sveriges ledande nöjeskoncerner. Best Western Hotels har arbetat med Ladies Night under två år, och förlänger nu avtalet ytterligare ett år. Samarbetsavtalet beräknas ha ett årligt sponsorvärde på cirka 800.000 kr.

-  Samarbetet är ett marknadsförings- och sponsoravtal där vi får en bra exponering mot kundgruppen
kvinnor. Ladies Night är ett bra koncept och är förutom bra paketering för hotellen, även bra och uppskattad kundvård, för bokare av logi och konferenser, där merparten är kvinnor. För årets upplaga har man förnyat konceptet lite och tagit i en spännande mix av artister som passar både en ung och en lite äldre målgrupp. Allt från Eric Saade och Ronan Keating till Tommy Nilsson och Patrik
Isaksson. Konceptet med Ladies Night känns helt rätt, säger Magnus Sjödin, partner- och sponsoransvarig på Best Western Hotels.

-  Det känns bra att förlänga avtalet med Best Western Hotels. Vi är nöjda med samarbetet sedan tidigare. Hotellkedjan fortsätter att utvecklas och har en mycket passande och bra geografisk täckning i Sverige.  Det känns extra roligt att vi även utvecklat en hel del andra samarbeten med Best Western Hotels och Wallmanskoncernen. Vi har bra kontakt med många av de lokala hotellen och gillar kedjans koncept med kvalitet och personlighet, säger Jimmy Palmqvist, avtalsansvarig på Ladies
Night.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.