Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels & Resorts stärker säljteamet med Kristina Långström

Nyhet   •   Jan 16, 2018 09:33 CET

Kristina Långström

Best Western har rekryterat Kristina Långström in till tjänsten som Säljansvarig för Region Mitt. Närmast kommer Kristina från First Hotels där hon har varit Sales Manager.

Best Western har under det senaste året satsat stort på sin säljorganisation med rekrytering av flertalet i branschen erkänt mycket kompetenta säljare. Under den här perioden har Best Western också vunnit många prestigefulla upphandlingar och förstärkt kedjans position på marknaden.

- Kristina har en mycket stor kompetens och erfarenhet som vi ser fram emot att få del av, säger Andreas Gottlieb, försäljningschef på Best Western Hotels & Resorts. Hon har en bakgrund med starka resultat och är mycket driven. Jag ser mycket fram emot att hon kommer in i vårt starka säljteam, fortsätter han.

- Ett satsande och expanderande Best Western känns enormt spännande, säger Kristina. Det blir utvecklande med nya hotell, nya kunder och nya utmaningar. Jag ser fram emot att jobba i en tydlig organisation med högt i tak och tydliga mål. Att dessutom få göra det tillsammans med ett energiskt team känns fantastiskt, avslutar hon.

Best Western Hotels & Resort-familjen består idag av flera varumärken och koncept. Indelningen gör det enklare för gäster att hitta de hotell som passar dem och deras behov bäst.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.