Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts auktionerar ut hotellnätter till förmån för Bris.

Nyhet   •   Mar 04, 2016 15:41 CET

Best Western Hotels & Resorts genomför en påskauktion på Tradera till förmån för Bris. Hotellnätter från cirka 30 hotell till ett värde av ca 50 000 kr har skänkts till auktionen. Pengarna går oavkortat till barnen och köparen får själv en trevlig hotellvistelse.

Bland objekten finns familjerum, sviter i stad eller landsbygd. Auktionen kommer att pågå perioden 4 – 13 mars.

  • -De stora högtiderna, där påsken är en av dessa, är extra jobbiga för många barn. Bris gör i dessa tider ett mycket viktigt jobb för att förhindra att barn hamnar i utanförskap, säger Magnus Sjödin, sponsoransvarig på Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Vi vill genom denna auktion skapa uppmärksamhet för Bris samt samla in pengar för att Bris ska kunna nå visionen om att ha öppna stödlinjer dygnet runt, året om. Under förra året samlade vi in 162 000 kr till Bris, och vi hoppas komma upp i ett ännu större belopp 2016, fortsätter han.

  • -Vi har ett bra och etablerat samarbete med Best Western och är mycket positiva till denna auktion, säger Göran Bergquist, sponsoransvarig på Bris

För ytterligare information kontakta:
Magnus Sjödin, Sponsor/Partneransvarig
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: +46 735 14 39 14
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.