Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels & Resorts får sitt första Vib hotell i Sydostasien

Nyhet -

Best Western Hotels & Resorts får sitt första Vib hotell i Sydostasien

Best Western Hotels & Resorts avslöjar nu sina spännande planer på att lansera sitt nya lifestile boutiquevarumärke, Vib, i Sydostasien.

Bolaget har tecknat ett avtal om en nykonstruktion av ett Vib hotell i Laos huvudstad Vientiane. Hotellet beräknas öppna 2018 och det kommer att få en vibrerande blandning av toppmodern design och internationell gästfrihet till staden och regionen. Konceptet Vib är utformat för att vara ett prisvärt hotell med stil, där ett socialt engagemang kombineras med den senaste tekniken och smart ergonomisk design, vilket kommer tilltala den nya, resvana generationen i Sydostasien.

"När vi först presenterade Vib konceptet för världen tidigare i år, stod det klart att denna unika, samtida produkt skulle fungera mycket bra i Sydostasien - en av världens mest dynamiska regioner", säger Olivier Berrivin, "VD för International Operations – Asien, Best Western Hotels & Resorts. "Det är därför oerhört spännande att vi har tecknat vårt första Vib hotell i regionen, och det kan inte vara en bättre plats för det än Vientiane. Vi ser fram emot att få en ny era av gästfrihet till det ökande antalet besökare i Laos", fortsätter Mr Berrivin.

Det nya Vib hotellet kommer att ligga i centrala Vientiane, nära deras berömda night market, Laos nationalmuseum, Black Stupa och Patuxai Arch. Alla 70 rum kommer att designas med komfort och anslutningsmöjligheter i fokus, både vad gäller sängar, välplacerade adaptrar och kostnadsfri Wi-Fi. Hotellet kommer också att ha en lobby, en grab n’ go” snacks station, och en "Zen Zone" för avkoppling.

"Vib är ett otroligt spännande nytt koncept för Best Western, och vi märker ett stort intresse från entreprenörer över hela världen", säger Ron Pohl, Senior Vice President för Brand Management, Best Western Hotels & Resorts. Vi är glada över att ha tecknat vårt första Vib hotell i Sydostasien, och jag är övertygad om att detta är början på en stark regional utrullning av varumärket", tillägger han.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36