Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels & Resorts tecknar avtal med Hockeyettan

Nyhet   •   Dec 16, 2015 13:01 CET

Best Western Hotels & Resorts förstärker sin position inom sportsegementet genom nytt avtal med Hockeyettan för resterande delen av säsongen 2015-2016.

Hockeyettan består av 48 lag utspridda över fyra regioner. Avtalet är tecknat med huvudorganisationen Hockeyettan AB som företräder klubbarna gentemot sponsorer och andra affärspartners, media, publik och övriga intressenter inom "ishockey-Sverige”. Syftet är att skapa ekonomiskt och sportsligt bästa möjliga förutsättningar för klubbarna och ligorna som helhet.

-Vi har sedan tidigare ett väl etablerat samarbete med hockeyn genom vårt samarbete med Hockeyallsvenskan. Det känns kul att nu även Hockeyettan valt oss som leverantör, vilket ger oss möjligheter till att exponera oss ytterligare inom sportsegmentet, säger Magnus Sjödin, Partner- och Sponsoransvarig på Best Western Hotels & Resorts. Det är sjätte säsongen som vi arbetar med hockeyn och under den tiden har vi även utvecklat ”Best Sport”, vårt erbjudande till idrottslag, fortsätter Magnus.

–Hockeyettans spelare, ledare och supporters bor på hotell över hela Sverige. Vår uppgift är att bidra till att alla våra 48 medlemsföreningar får de bästa förutsättningarna får att nå bra sportsliga resultat. Best Western har utöver många andra fördelar en geografisk spridning som passar våra klubbar. Vi hoppas tillsammans kunna fortsätta skapa nya, viktiga mötesplatser och att Hockeyettan når flera, både publik- och hotellgäster, säger Hockeyettans ordförande Ronnie Glysing.

För mer information, kontakta:

Magnus Sjödin, Partneransvarig
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 14
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se

Ronnie Glysing, Ordförande
Hockeyettan
Telefon: 0706-22 24 25
Email: ronnie.glysing@hockeyettan.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.