Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western delar ut 150 gratisfrukostar om dagen i lansering av nytt frukostkoncept

Pressmeddelande   •   Feb 24, 2015 07:50 CET

Under en månad delar Best Westerns hotell ut totalt 150 gratisfrukostar om dagen i en kampanj för att marknadsföra sitt nya frukostkoncept Best Breakfast by Tina. Ett koncept som är framtaget i samarbete med Tina Nordström.

Utöver gratisfrukostarna kan man i Facebook appen som tagits fram även ge bort en hotellfrukost till sina Facebook vänner för 99 kr.

- ”Det är fantastiskt kul att se hur väl vår kampanj ”Ge bort en hotellfrukost” tagits emot.” säger Eva Brunnberg, Konceptansvarig på Best Western Scandinavia. ”Det var lite skräckblandad förtjusning hos alla inblandade i samband med lansering vilket det ofta är när många tekniska bitar ska fungera, men resultatet har verkligen överträffat våra förväntningar. Vi hoppas nu att många får glädje av de frukostar som varje dag delas ut gratis till de som är snabba nog att hinna ge bort en, och att det ger mersmak.” fortsätter hon.

Best Breakfast by Tina serveras nu på samtliga Best Western hotell i Sverige och på frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast. Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som gästen kan komponera ihop efter egen smak. På buffén finns också lokalproducerade produkter som Tina hjälpt till att välja ut. Grundkonceptet för "Best Breakfast By Tina" som tagits fram av Tina och hennes kollega kocken Benny Cederberg lämnar ändå utrymme för hotellen att sätta sin egen personliga prägel på hotellfrukosten, så att frukosten blir en ny upplevelse på varje Best Western hotell.

För ytterligare information kontakta:
Tommy Evin, Marknadschef
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 13
Email: tommy.evin@bestwestern.se

Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.