Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western donerar 200 000 kr till organisationen World Vision i Australien

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2015 07:50 CET

Best Western har donerat 30 000 AUD till World Vision Australia för att bidra till resurser för att ge bättre utbildning och hälsa för femtio barn som bor på landsbygden Laos.

En check på 30 000 AUD delades ut till Shona Langridge, World Vision på BEST WESTERN PLUS Hotel Stellar i Sydney igår av Steve Richards, Best Western Australiens General Manager för försäljning och marknadsföring och Paul Hodda, Best Westerns MedlemsDirektör. Pengarna har samlats in från auktionsvinster från tidigare Best Western sammankomster samt två personliga donationer på 1 000 AUD vardera, från Paul Hodda och Best Western Australiens VD, Phil Hateley.

"Best Western har alltid varit ett familjeföretag, så vårt pågående samarbete med World Vision Australia som innebär att hjälpa barn, deras familjer och samhällen är en naturlig förlängning av vår filosofi", säger Richards.

"Vi skulle vilja tacka våra gäster, hotellägare och vänner som grävt djupt i sina fickor för att hjälpa oss att samla in pengar under de senaste två åren. Vi är stolta över att göra denna donation för att bidra till en positiv förändring för barn och landsbygdssamhällen i Laos. "

Mr Hodda reste själv till Laos Xaybuathongt 2014, och besökte samhällen på landsbygden som fått möjlighet att ta del av stödet.

"Enkla saker som vägar, rent dricksvatten och resurser för skolor behövs för att ge barnen den bästa chansen till bra utbildning och en hälsosam uppväxt. Jag är glad över att deras levnadsstandard förbättras med hjälp av dessa donationer till World Vision."

Langridge säger, "Best Westerns stöd till sponsring av femtio barn i Laos kommer att ge medel för att förbättra primär- och sekundärutbildningen genom att köpa resurser för skolor, förbättra kost och hälsa hos mödrar och barn under fem år och hjälpa till att upprätthålla en tryggad livsmedelsförsörjning. "

Sedan 2010 har Best Western Australien samlat ihop närmare 60 000 AUD för World Vision Australia för att hjälpa barn och samhällen i nöd runt om i världen.

För mer information om Best Westerns arbete med World Vision Australia, besök www.bestwestern.com.au/partners

Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.