Gå direkt till innehåll
Best Western förstärker säljorganisationen

Pressmeddelande -

Best Western förstärker säljorganisationen

Best Western har utökat sin säljorganisation med två nya regionsäljare.

För att ligga i framkant inom försäljning har Sveriges största hotellkedja anställt två nya säljare och har nu en central säljare i varje region.

-  Med ytterligare två säljare, kan vi nu bearbeta marknaden mer samt arbeta närmare våra lokala kunder och ge dem ännu bättre service, säger Catarina Lönnroos, försäljningschef på Best Western Hotels. Våra medlemmar d.v.s. hotellen, har länge önskat att vi ska ha en central säljare i varje region så det känns mycket tillfredsställande att vi nu uppfyller detta önskemål.

De två säljarna är Jonas Albecker, baserad i Sundsvall (region Norr) samt Sofia Thelin, baserad i Västerås (region Mitt). Jonas har tidigare arbetat som hotellchef på BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall och senast som säljare för Sleeping Fox Group.

Sofia, som börjar den 10 mars, kommer närmast från Elite Stadshotellet Västerås, där hon arbetat som försäljningschef.

Båda hälsas varmt välkomna.

För ytterligare information kontakta:

Catarina Lönnroos, Försäljningschef
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 50 30
Email: catarina.lonnroos@bestwestern.se


Ämnen


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36