Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels får nytt hotell i Trollhättan

Pressmeddelande   •   Dec 11, 2013 12:53 CET

Best Western Hotels inleder nästa år med att utöka kedjan i och med att BEST WESTERN Hotel Trollhättan blir ny medlem 1 januari 2014. 

Hotel Trollhättan ligger mitt i centrala Trollhättan, med närhet till det mesta. Hotellet erbjuder 54 hemtrevliga rum som alla nu genomgår en totalrenovering, vilken beräknas vara klar till sommaren 2014. Flera rum är dessutom inplanerade. Nyligen invigdes hotellets nya reception/lobby samt frukostmatsal.

Under veckodagarna kan gästerna koppla av med kaffe och tidningar i hotellets Café Bar-lounge.
På hotellet finns också två konferensrum för upp till 20 personer.

För den som har behov av boende för en längre period, finns även en tvårumslägenhet för hyra veckovis eller månadsvis.

-  Vi har under en tid funderat på att gå med i en kedja och efter att ha undersökt marknaden, kom vi fram till att Best Western Hotels passar oss bäst, säger Ingemar Ljung, ägare och VD på BEST WESTERN Hotel Trollhättan. Best Western Hotels ger oss möjlighet att behålla vår personlighet samtidigt som vi får ta del av kedjans bokningskanaler, försäljning, kvalitetsarbete och marknadsföring.

-  Det känns mycket bra att vi får ytterligare ett hotell i Västergötland, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Det är alltid extra spännande när vi etablerar oss på en ny destination och Trollhättan har varit efterfrågad så det känns som ett bra avslut på året.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Ingemar Ljung, VD
BEST WESTERN Hotel Trollhättan
Telefon: 0705-651 535
Email: ingemar@hoteltrollhattan.se
BEST WESTERN Hotel Trollhättan
Polhemsgatan 6
461 30 Trollhättan
Tel. 0520-125 65


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 84 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.