Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels förlänger avtalet med HockeyAllsvenskan

Pressmeddelande   •   Sep 10, 2014 07:57 CEST

Best Western Hotels fortsätter sin satsning inom sportsegmentet och har inför säsongen 2014-2015 förlängt sponsoravtalet med HockeyAllsvenskan.

HockeyAllsvenskan bedrivs till största delen i bolagsform via AHF HockeyAllsvenskan AB. Bolaget ägs av de hockeyklubbar runt om i landet som varje år spelar i HockeyAllsvenskan och ska företräda klubbarna gentemot sponsorer och andra affärspartners, media, publik och övriga intressenter inom "ishockey-Sverige”. Syftet är att skapa ekonomiskt och sportsligt bästa möjliga förutsättningar för klubbarna och ligan som helhet.

– Samarbetet med HockeyAllsvenskan har fungerat bra. Det har gett oss en bra exponering som stödjer vår fortsatta satsning inom sportsegmentet. Det är femte säsongen som vi arbetar med hockeyn och under den tiden har vi även utvecklat ”Best Sport”, vårt erbjudande till idrottslag. Det kändes naturligt för oss att förlänga avtalet, säger Magnus Sjödin, partner- och sponsoransvarig på Best Western Hotels.

– HockeyAllsvenskan har spelare, ledare och publik som bor på hotell över hela landet i stort sett varje dygn. Avtalet med Best Western har fungerat bra. Och att förlänga avtalet med Best Western som central hotellpartner känns helt rätt för oss. Vi har mötts av en positiv vilja från Best Western Hotels att lösa våra boende- och konferensbehov på ett bra sätt för klubbarna. Vi upplever också att vi har flera likheter i organisation och struktur som underlättar samarbetet. Vi hoppas tillsammans kunna fortsätta skapa nya, viktiga mötesplatser och att HockeyAllsvenskan når fler, både publik och hotellgäster, säger HockeyAllsvenskans VD Stefan Bengtsson.

För mer information, kontakta:

Magnus Sjödin, Partneransvarig   
Best Western Hotels   
Telefon: 0735-14 39 14
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se

Stefan Bengtsson, VD
HockeyAllsvenskan
Telefon: 0705-70 33 60
Email: stefan.bengtsson@hockeyallsvenskan.se


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 59 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.