Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels fortsätter med kultursponsring

Pressmeddelande   •   Jan 17, 2013 10:58 CET

Best Western Hotels fortsätter att sponsra kulturen genom förlängt sponsoravtal med Riksteatern. Det nya avtalet är 3-årigt och gäller perioden 2013-2015.

Riksteatern är en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. 236 riksteaterföreningar i Sverige är en del av Riksteatern som arrangerar, förmedlar, producerar och utvecklar scenkonst. 46 organisationer har valt att ansluta sig till Riksteatern. Riksteaterns vision - scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse för alla överallt – formulerades av ombud på Riksteaterns kongress i maj 2011. Riksteatern når årligen en sammanlagd publik på drygt 1 200 000 personer.

- Det känns mycket bra att Riksteatern förlängt avtalet med Best Western, en internationell hotellkedja som har bra geografisk täckning både i Sverige och utomlands. Riksteaterns medarbetare tillbringar också en stor del av sin tid på hotell, varför just detta avtal är extra viktigt för oss, säger Birgitta Englin, vd Riksteatern.

- Vi är mycket glada att förlänga avtalet med Riksteatern, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Kultur och nöje är ofta en viktig anledning till en hotellvistelse. Riksteatern har en bred repertoar som passar alla. Riksteaterns personal bor extremt mycket på hotell. Sammantaget omkring 40 nätter varje dag, året om. Samarbetet ger oss mycket tillbaka både affärsmässigt och kreativt. Vi tycker att det är viktigt med ett levande kulturutbud i hela Sverige, vilket är anledningen till att vi valt att förlänga avtalet ytterligare tre år.

 

För mer information, kontakta:
Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels 
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

 

Johan Mattsson
Riksteatern
Telefon: 0730-63 66 12
Email: johan.mattsson@riksteatern.se
Riksteatern
Hallundavägen 30
145 83 NORSBORG


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 56 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.