Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts öppnar nytt flygplatshotell på Harstad Narvik Flygplats Evenes i Nord-Norge

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2018 07:50 CET

I juni 2019 öppnar ett nybyggt flygplatshotell med 160 rum på Harstad Narvik Flygplats Evenes i Nord-Norge

I juni 2019 öppnar ett nybyggt flygplatshotell med 160 rum på Harstad Narvik Flygplats Evenes i Nord-Norge. Flygplatsen ligger strategiskt mellan Harstad och Narvik och har de senaste åren upplevt en kraftig ökning i antal resande. Flygplatsen har ca 750 000 passagerare per år. Flygplatsen är också en viktig bas för militären i Nord-Norge.

Hotellet kommer att ägas av BW Hospitality Group, CIC Hospitality och Wexus Gruppen. Hotellet kommer att bli ett Sure Hotel by Best Western, vilket är ett av Best Westerns nya varumärken, som står för bekväm övernattning på personliga och prisvärda hotell med ett bra basutbud.

-  Det är mycket glädjande att vi får ytterligare ett hotell i Nord-Norge och som dessutom är ett helt nybyggt hotell säger Johan Kukacka CEO för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Vi ser en stor potential i att kunna fylla hotellet med både privatresenärer och affärsgäster.

-  Att vi får möjligheten att bygga det här hotellet är fantastiskt, då det finns en stor efterfrågan i regionen efter moderna och personliga hotellrum, säger Matthias B. Tanski CEO för CIC Hospitality som ska driva hotellet. Vi har också planer på att bygga och driva fler hotell på andra strategiska platser i Norge och Sverige, fortsätter han.

-  Detta är ett stort och viktigt jobb för Wexus Gruppen som står för totalentreprenaden av hotellet. Vi ser stor potential i regionen och ser fram emot ett spännande projekt och ägarskap tillsammans med CIC og BW, säger Egil Messmer i Wexus Gruppen.

För mer information, kontakta:

Matthias B. Tanski CEO
CIC Hospitality
Tfn: +47 982 225 30
Epost: matthias@cichospitality.com

Johan Kukacka, CEO
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: +46 735 14 39 00
Epost: Johan.kukacka@bestwestern.se

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 200 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 150 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.