Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels tar över Scandichotell i Karlshamn

Pressmeddelande   •   Maj 07, 2013 13:31 CEST

Scandic lämnar som tidigare meddelats hotellet i Karlshamn vid årsskiftet 2013/14.
Driften tas över av Mikael Holgersson med familj som idag är fastighetsägare.
Hotellet kommer att bli en del av Best Western Hotels – Sveriges största
hotellkedja.

-  Vi har engagerat oss i fastigheten under närmare tio år och ser fram emot att nu även
få sätta vår prägel på hotellet. Vi planerar en utbyggnad och renoverad relaxavdelning med gym för hotellets gäster och vi kommer även se till att vi får stadens bästa konferensanläggning. Restaurangen har redan blivit mycket populär och med ökade öppettider till sju dagar i veckan, året runt, finns fina möjligheter till ännu mer erbjudanden på den lokala marknaden, säger Mikael
Holgersson.

Hotellet, som har 101 rum, ligger lite norr om centrala Karlshamn, vid E22:an, med gångavstånd till centrum.

-  Med Karlshamn i kedjan, kommer vi nu även att kunna erbjuda ett fint hotell i hjärtat av Blekinge, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Många av våra gäster har efterfrågat ett hotell i denna del av Sverige så det känns mycket bra att kunna möta deras önskemål. Regionen
har en god potential för fritidsresenärer med många sport- och kulturaktiviteter och där finns även en av Sveriges vackraste skärgårdar, som når ända in till staden.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD 
Best Western Hotels  
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se 

Mikael Holgersson
Nytäppet Fastighets AB
Telefon: 070-896 16 07
Email: mh.bygg@telia.com


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.