Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels utökar med 295 rum på nyöppnat hotell i Malmö

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2014 07:57 CEST

15 mars 2015 öppnar BEST WESTERN Malmö Arena Hotel med 295 rum.

Hotellet, beläget i Hyllie, en mycket expansiv del i sydvästra Malmö, blir ett fullservice hotell som även erbjuder konferensavdelning för möten och events, gym och bastu samt restaurang och sportsbar.

Dess läge gör det lätt tillgängligt, både för bilburna gäster samt för dem som anländer med tåg då hotellet ligger endast 150 m från tågstationen Malmö Hyllie.

De 295 rummen är indelade i sex kategorier, samtliga utrustade med safebox, hårfön och fritt Wifi.

- Jag har tidigare erfarenhet av Best Western Hotels och med tanke på den utveckling kedjan har genomgått de senaste åren och vad som kommer att ske framöver kändes det som ett givet val av kedja, säger Nina Ulvinen, VD på Malmö Arena Hotell. Malmös utveckling innebär att vi med Best Western som varumärke kommer att kunna ta del av många internationella gäster. Det är också otroligt spännande att få vara med om att öppna ett nytt hotell och jag tror vårt läge kommer att locka många gäster, både privat- och affärsresenärer.

- Vi är väldigt glada att vi har fått förtroendet igen, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels Sverige. Malmö är en spännande destination med en stor utveckling för närvarande och det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett helt nytt hotell med det klart bästa läget i expansiva Hyllie.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se 

Nina Ulvinen, VD
BEST WESTERN Malmö Arena Hotel
Telefon: 070-666 64 07
Email: nina.ulvinen@masterjohan.se


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 59 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.