Gå direkt till innehåll
Interaktivt bord på Best Western Kom Hotel i Stockholm
Interaktivt bord på Best Western Kom Hotel i Stockholm

Pressmeddelande -

Best Western Kom Hotel erbjuder ny digital tjänst

Best Western Kom Hotel i centrala Stockholm satsar på smarta digitala lösningar för att kunna ge sina gäster bättre service. Den senaste satsningen i vidareutvecklingen av sitt digitala kunderbjudande är ett så kallat ”Interaktivt kaffebord”. Det lanserades i början av oktober.

Det interaktiva bordet ersätter de traditionella Concierges-tjänsterna såsom att boka biljetter till olika föreställningar, bordsbokningar, vägbeskrivningar och ge tips på passande aktiviteter. Med det interaktiva bordet kan man, förutom att surfa på internet, även visa interaktiva presentationer med befintligt digitalt material som bilder, video och andra filer.

-Vi gör det här i samarbete med Ricoh som vi redan har flera digitala samarbeten med, t ex konferensutrustning. Det känns extra kul att vara ett av de första hotellen i Europa som kan erbjuda ett interaktivt bord till våra gäster, säger Robert J Flink, Marketing and Sales Manager på Best Western Kom Hotel.

-Vi har fått många positiva reaktioner från våra gäster, säger Agnes, receptionist på hotellet. De har varit mycket nyfikna och intresserade av det interaktiva bordet som de aldrig sett någonstans tidigare. Gästerna har använt det interaktiva bordet till att bl a kolla kartor, boka bord och biobiljetter och handlat via olika e-butiker, säger Agnes. 

För ytterligare information kontakta

Robert J. Flink, Marketing and Sales Manager
Best Western Kom Hotel Stockholm
E-post: robert@komhotel.se
Tfn: 0733-966 776

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36