Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Best Western öppnar 8 helt olika hotell.

2012 har varit ett bra år för Best Western Hotels i Sverige, bättre än för många andra aktörer på marknaden. Hotellkedjan har fortsatt sin expansion och har i år öppnat åtta (8) nya hotell runt om i Sverige.

Genom hotell i Gävle, Västerås, Trelleborg, Fagersta, Rättvik, Gällivare, Ljungby och Stockholm har man satsat offensivt på en marknad som totalt sett backar. Inget av hotellen är det andra likt och allihop drivs av privatpersoner som gör det de älskar allra mest; att driva hotell. Det stärker också kedjans personliga prägel och målet att ge gästerna känslan av att komma hem, varje gång de är borta.

- Det här befäster vår position som inte bara Sveriges, utan även världens, största hotellkedja, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Det känns också positivt att kunna erbjuda personligt boende för Sveriges alla resenärer på hela 57 orter runt om i landet.

För mer information, kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels 
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36