Följ BWH Hotel Group Scandinavia

BW Premier Collection utökar sin portfölj med NoFo Hotel på Södermalm i Stockholm.

Pressmeddelande   •   Maj 21, 2015 07:00 CEST

Best Westerns Soft Brand, BW Premier Collection, består av noga utvalda hotell som ger sina gäster en exklusiv och unik reseupplevelse. Nu får BW Premier Collection ytterligare ett tillskott i och med att NoFo Hotel på Södermalm i Stockholm väljer att ansluta sig. NoFo Hotel blir nu Stockholms andra hotell att erhålla denna kvalitetsstämpel och det tredje i hela världen.

NoFo Hotel är ett modernt boutiquehotell inrymt i en unik k-märkt 1700-talsbyggnad på Södermalm i Stockholm. Byggnaden står under Stadsmuseums beskydd. Husets originalritningar ligger till grund för all ny- och ombyggnation vilket ger hotellet en personlig och originell prägel. Det är en utmaning att bygga om en K-märkt byggnad och arbetet har inspirerat till nytänk och annorlunda prestigelösa lösningar där nytt och gammalt genomgående möts.

- ”Vi har hämtat inspiration från nordisk design och samlat 50-tals retrokänsla och Stringhyllor tillsammans med en modern tolkning av 20-talets pärlspont, klara färger och lite nostalgi" berättar arkitekt Stefan Samuelsson.

Ägarparet Marie och Glenn Tammemägi liknar arbetet med att bygga NoFo Hotel med en spännande upptäcksresa. - ” Det finns platser som man bär med sig, möten man inte glömmer, ställen man gärna återvänder till. Vi vill med NoFo skapa just en sådan plats.”

-"Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att få förtroendet att representera NoFo hotell och att Glenn och Marie har valt just BW Premier Collection, och vi hälsar de välkomna till Best Western med öppna armar.” säger Johan Kukacka, VD Best Western Scandinavia. ”Det ska bli en ära att kunna erbjuda våra kunder en så spännande produkt som NoFo Hotel, i och med att vi inkluderar det i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards"

BW Premier Collection hotell erbjuder ett boende som är minst 4-stjärnigt, högt rankat på Tripadvisor

och centralt placerat i en storstad, ett förstklassigt Resort-Hotell eller en på något annat sätt unik produkt. BW Premier Collection hotell kommer att vara bokningsbara via Best Westerns bokningskanaler, och medlemmar i Best Western Rewards får bonuspoäng även på dessa hotell.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD

Best Western Scandinavia

Telefon: 0735-14 39 00

Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Glenn Tammemägi, Ägare
NoFo Hotel
Telefon: 070-788 56 55
Email: glenn@mgthotels.se

Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.