Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Gällivare blir Best Western Hotels nordligaste destination

Pressmeddelande   •   Okt 19, 2012 14:52 CEST

Den 17 december 2012 utökas Best Western-kartan med ytterligare en destination - Gällivare - i och med att BEST WESTERN Liza Hotell blir medlem i Sveriges största hotellkedja.

BEST WESTERN Liza Hotell ligger i centrala Gällivare, med närhet till centrum och dess utbud samtidigt som hotellet erbjuder en lugn och harmonisk miljö. Hotellet har 80 rum och erbjuder alla gäster fri parkering samt motorvärmare. Det finns tre konferensrum, med plats för upp till 60 personer. Gästerna erbjuds även fri tillgång till hotellets nybyggda spa-anläggning med bland annat inomhuspool, jacuzzi, bastu och relax. I närheten av hotellet finns även belysta längdskidspår och slalombackar samt massor av både sommar- och vinteraktiviteter.

- Jag tror att Best Western Hotels kommer att passa vårt hotell och att vår produkt kommer att passa kedjan, säger Anders Emmoth, ägare av BEST WESTERN Liza Hotell. Oavsett varför gästen vistas hos oss så gervi allt för att gästen ska trivas och få största möjliga behållning av sitt boende på BEST WESTERN Liza Hotell i Gällivare.

- Det känns väldigt roligt att vi nu får ett hotell i Gällivare, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Norrland har varit lite av en "vit fläck" på vår karta så det känns mycket bra att vi nu finns representerade även i nordligaste Sverige.

Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.