Gå direkt till innehåll
Åby Arena
Åby Arena

Pressmeddelande -

HKC Hotels väljer Best Western för sin storsatsning i Göteborg

Våren 2019 öppnar HKC Hotels sitt nya flaggskeppshotell i Åby Arena där även Åbytravet och den nya Åbymässan kommer att ingå. Nu står det klart  att hotellet ansluts till Best Western Hotels & Resorts, världens största hotellkedja av privatägda hotell.

Det nya hotellet kommer bli en pulserande mötesplats som hämtar inspiration och energi från alla de evenemang som genomförs på och i direkt anslutning till hotellet. Målsättningen är att skapa en spännande och kreativ upplevelse långt ifrån standardiserade affärs- och konferenshotell. Hotellet kommer att ha 223 rum – och inom arenan finns förutom mässan och travet även ett stort gym, mängder med möteslokaler samt restaurang, bar och cafe. Hela investeringen beräknas uppgå till 500 Mkr.

- Vi ser fram emot att samarbeta med Best Western för att göra hotellet till ett av Göteborgs ledande evenemangshotell säger Marcus Östlundh, VD för HKC Hotels. Kombinationen av ett individuellt hotell med egen identitet och Best Westerns styrka som hotellkedja känns som ett vinnande koncept.

- Vi är glada och stolta över att HKC Hotels ger oss förtroendet att arbeta med det nya hotellet i Göteborg säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts. Vi har kraftigt stärkt vår position i Göteborg det senaste året och detta hotell med sitt unika koncept och spännande läge blir ett fantastiskt tillskott till kedjan.

För ytterligare information kontakta:

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
E-post: johan.michelson@bestwestern.se
Tel: 073-514 39 01

Marcus Östlundh, VD
HKC Hotels
E-post: marcus.ostlundh@hkchotels.se
Tel: 070-511 31 10

Ämnen

Kategorier

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36