Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Ibis Styles Stockholm Järva går till Best Western Hotels & Resorts

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2018 07:50 CEST

Hotellet har 183 moderna rum

Best Western Hotels & Resorts fortsätter att expandera när Ibis Styles Stockholm Järva ansluter sig till kedjan. I oktober 2018 blir hotellet medlem och byter då namn till Best Western Stockholm Järva. I och med det nya tillskottet passerar kedjan 150 hotell i Skandinavien.

Hotellet har 183 moderna rum, och en konferensanläggning för upp till 77 personer, en bar och Restaurang Terrassen som har en skandinavisk inriktning på sin meny. Hotellets strategiska läge invid E4an och närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena gör det till ett perfekt alternativ både till privat- och affärsresenärer.

- Vi tror att Best Western kommer vara en viktig partner och hjälpa oss på vår framtida resa, säger Lars Ålund, driftschef. Kombinationen av en internationell kedja med stark lokal närvaro känns perfekt för oss.

- Vi är väldigt glada för förtroendet säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts. Hotellet är det perfekta valet för gäster som söker ett prisvärt boende av god kvalitet i ett av Stockholms mest expansiva områden.

För ytterligare information kontakta:

Lars Ålund, Driftschef
Tfn: 076-202 10 73
Epost: lars.alund@uniquehotels.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: 0735-14 39 01
Epost: johan.michelson@bestwestern.se

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 200 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 150 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.