Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Monika Moser ny Director of Distribution & Revenue Management för Best Western Hotels & Resorts

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2018 07:50 CEST

Monika Moser ny Director of Distribution & Revenue Management för Best Western Hotels & Resorts

Monika Moser tillträder rollen som Director of Distribution & Revenue Management för Best Western Hotels & Resorts. Monika kommer att ansvara för kedjans distribution och prisoptimering med syfte att maximera hotellens kundnöjdhet, intäkter och lönsamhet. Monika kommer närmast från hotellkedjan Radisson Hotel Groupoch dessförinnan frånStarwood Hotelsoch NORSE Hotels.

Nu står det klart att Monika Moser blir Director of Distribution & Revenue Management för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien, världens största kedja av privatägda hotell.

Monika kommer att ansvara för kedjans distributionsplattform, men även optimera de olika distributionskanalerna. Hon kommer att arbeta nära hotellen i kedjan för att optimera deras intäkter genom väl definierade prisstrategier.

- Distribution och prisoptimering är några av de områden som utvecklas i oerhört snabb takt i hotellbranschen. Monikas erfarenhet och kompetens gör att vi kommer kunna flytta fram våra positioner ytterligare och fortsätta ta marknadsandelar , säger Johan Michelson, Sverigechef Best Western Hotels & Resorts.

- Det som sticker ut hos Best Western är drivet och engagemanget hos de lokala hotellentreprenörerna. Kedjan är inne i en väldigt spännande och positiv fas och jag ser fram emot att bidra till den fortsatta utvecklingen , säger Monika Moser.

Monika Moser kommer att vara en del av Best Westerns ledningsgrupp.

För mer information, vänligen kontakta
Monika Moser, Director of Distribution & Revenue Management
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: +46 735 143 904.
E-post: monika.moser@bestwestern.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: + 46 735 143 901
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 140 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.