Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Ny B2B säljare till Best Western Hotels & Resorts i Norge

Pressmeddelande   •   Aug 25, 2016 15:54 CEST

Kari Lindøe är anställd som ny B2B säljare i Norge. Kari har lång erfarenhet från sälj både inom Thon Hotels, Rica Hotels och Scandic Hotels.

Hon har jobbat med några av de största nationella kunderna i Norge och blir en viktig resurs för Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia. Karis huvudfokus kommer att vara nykundsbearbetning och försäljning av kurs- och konferens.

- Best Western växer i Norge, och med denna rekrytering stärker vi insatsen mot corporate marknaden, något som är viktigt för våra medlemshotell, säger Country Manager Hege Ramm.

För mer information kontakta:

Hege Ramm
Country Manager Norge
Best Western Hotels & Resort
Tfn: + 47 92 02 34 90
Epost: hege.ramm@bestwestern.no

Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.