Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Nytt Best Western Plus hotell i Trondheim

Pressmeddelande   •   Sep 19, 2017 07:00 CEST

Hotel Bakeriet, Trondheim

Hotel Bakeriet, tidigare Clarion Collection, går med i Best Western Hotels & Resorts den 1 januari 2018, och blir då ett Best Western Plus hotell. Därmed blir detta det tredje hotellet inom kedjan i Trondheimsområdet, och det första Best Western Plus hotellet.

Hotel Bakeriet är ett mycket populärt hotell, beläget i centrala Trondheim med gångavstånd till attraktioner som Nidarosdomen, tågstationen, teatern, shopping och restauranger. Det är en historisk atmosfär över hotellet som har lång bakgrund som bageri. Byggnaden är från mitten av 1800-talet, och i dag får gästerna uppleva en unik miljö med utställningar och interiörer från hotellets rika historia. Hotellet har 109 fina gästrum, två konferensrum, lobbybar, träningsrum och restaurang.

”Vi har velat stärka vår position i Trondheim centrum och Hotel Bakeriet är perfekt för Best Western Hotels & Resorts med sin personlighet och unika historia att berätta,” säger Hege Ramm, Country Manager Norway. ”Hotellet är mycket attraktivt både för affärsresenärer och turister.”

“Efter att ha ägt Hotel Bakeriet i något år, ser vi nu väldigt positivt på att driva hotellet som en del av Best Western familjen,” säger Francis Hay, ägare av Hotel Bakeriet. “Vi ser fram emot att implementera Best Westerns koncept och också sätta igång med en utveckling av hotellet så att vi får ett inbjudande och levande hotell mitt i den historiska delen av Trondheims centrum.”

För mer information kontakta:

Francis S. Hay, Ägare Hotel Bakeriet
Tel: +47 922 99 000
Email: francis@norinvest.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.