Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Sörmlandshotellet Hotel Malmköping blir en del av Best Western Hotels & Resorts

Pressmeddelande   •   Apr 12, 2018 07:50 CEST

Hotel Malmköping

Det natursköna hotellet Hotel Malmköping välkomnas som ny medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som relanseras under det nya namnet Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western, är beläget på en höjd i pittoreska Malmköping med närhet till olika utflyktsmål.

Hotellfamiljen Best Western Hotels & Resorts passerade i början av året 100 hotellmedlemmar i Sverige, vilket gör kedjan till Sveriges största sett till antal hotell. Det senaste tillskottet är Hotel Malmköping, ett hotell som utmärker sig genom sin natursköna miljö.

Malmköping ligger centralt beläget i Sörmland med närheten till olika aktiviteter och utflyktsmål. Staden erbjuder ett flertal muséer, antikbutiker och närhet till ett rikt friluftsliv.

- Vi vill vara den självklara mötesplatsen i Flens kommun, både i arbetet och för fest. Vår nya tillhörighet ger ett värdefullt utbyte av erfarenheter och idéer. Våra gäster får tillgång till ett mycket bra lojalitetsprogram och varumärket är en kvalitetsstämpel, säger Sofia Andersson, hotellchef på Hotel Malmköping.

Best Western Hotels & Resorts består av flera underliggande varumärken, alla med sin specifika prägel. Sure Hotel Collection är en märkning för utvalda hotell där service och komfort står i fokus.

- Med omtyckta after works, bruncher och grillkvällar har våra driftiga entreprenörer i Malmköping skapat ett härligt hotell som sätter den pittoreska staden på kartan. Hotellet drivs av eldsjälar som värnar det lokala entreprenörskapet och vi välkomnar vår nya medlemmar med öppna armar, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Sofia Andersson, hotellchef
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western
Telefon: 0736283720
E-post: sofia@hotellmalmkoping.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735143901
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 140 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.