Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Svensk Golf väljer Best Western Hotels

Pressmeddelande   •   Nov 12, 2012 14:58 CET

Best Western Hotels ökar sin marknadspositionering inom golfsporten.      1 januari 2013 blir kedjan officiell partner till Svenska Golfförbundet i ett avtal värt fyra miljoner kronor.

Golfsporten är stor i Sverige och förbundet är landets nästa största specialidrottsförbund med 480 000 aktiva medlemmar i 482 golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet. Sporten har en bra spridning över hela riket då det finns golfklubbar i nästan alla av Sveriges 290 kommuner. Partnerskapet innebär bland annat huvudsponsorskap för Nordea Tour samt en tydlig profilering mot golfsporten i mediesammanhang. Avtalet värderas till 1,3 miljoner kronor per år och löper över tre år.

 - Det känns mycket spännande att kunna presentera Best Western som Officiell Partner säger Mikael Åbom, affärsansvarig i Svenska Golfförbundet. Best Western Hotels är en internationell kedja som har bra geografisk täckning både i Sverige och utomlands. Detta samarbete blir ytterligare en strategisk pusselbit i arbetet för att förbättra Svenska Golfförbundets servicegrad gentemot våra föreningar och distrikt. Vi får ett samarbete med ett bra varumärke och engagerat företag. Det gillar vi!

 - Vi är mycket glada att Svenska Golfförbundet valt oss som partner, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Golf är en sport som kan utövas av såväl ung som gammal, kvinnor som män. Många av våra hotell jobbar redan idag aktivt med golfsporten, både genom lokal sponsring, samt försäljning av golfpaket (logi och greenfee). Ett arbete som via samarbetet blir enklare samt att vi ytterligare stärker vår marknadsposition inom sportsegmentet.

 

Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.