Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Vår Ruset och Best Western Hotels i samarbete

Pressmeddelande   •   Mar 12, 2014 08:27 CET

Best Western Hotels ökar sin marknadspositionering mot sporten. Under 2014 så är kedjan officiell leverantör till Vår Ruset.

Vår Ruset är en serie av motionslopp för kvinnor som genomförs i 17 städer runt om i Sverige. Loppen genomförs för 26:e året av Stockholm Marathon Gruppen tillsammans med en lokalförening på orten. Distansen är 5 km och totalt deltar årligen omkring 150 000 kvinnor.Löparna kan anmäla sig individuellt eller i lag om sex personer.- Det känns bra att kunna presentera Best Western som Officiell Leverantör säger Christer Clefberg, projektledare för Vår Ruset. Best Western Hotels är en internationell kedja som har bra geografisk täckning både i Sverige och utomlands. Ett känt och etablerat varumärke som blir ytterligare en pusselbit kring genomförandet av Vår Ruset 2014.

- Vi är mycket glada att Vår Ruset valt oss som leverantör, säger Magnus Sjödin, partner- och sponsoransvarig på Best Western Hotels i Sverige. Det finns en stark trend inom träning iSverige och löpning är en motionsform som kan utövas av i princip alla människor. Vår Ruset är ett etablerat varumärke. I samarbetet stärker vi vår marknadsposition inom sportsegmentet.

Magnus Sjödin, Sponsor/Partneransvarig 
Best Western Hotels
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se
Telefon: 0735-14 39 14


Christer Clefberg
Stockholm Marathon Gruppen
Email: christer.clefberg@marathon.se
Telefon: 08-545 664 46
Box 15124
167 15  BROMMA
www.varruset.seBest Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.