Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Västerviks nya hotellpärla Slottsholmen väljer Best Western Hotels & Resorts

I dagarna slog Slottsholmen upp dörrarna till sina exklusiva och personligt inredda sviter med en bländande utsikt över Västervik och Skeppsbrofjärden. Västerviks nya mötesplats inrymmer också en restaurang i världsklass, samt event- och konferenslokaler, sviter, gym och uteservering. Slottsholmen är ett BW Premier Collection hotell som karaktäriseras av en lyxig upplevelse av alltifrån omgivning, design, arkitektur och service.

I have a dream. Så inleder Björn Ulvaeus berättelsen om Slottsholmen och önskan om att Slottsholmen, utöver att vara en fantastisk destination, även ska inspirera gästerna att drömma fritt och förmedla känslan av att det går att sikta mot stjärnorna och samtidigt behålla sina rötter.

Restaurangmenyn är komponerad av kökschef Maria Lindén, i samarbete med den välrenommerade matkonsulten Stefan Ekengren, restaurang Hantverket i Stockholm. På menyn finns bland annat Slottsholmens version av Bangers & Mash från The Ivy i London, Mor Ainas Strömming och Tengfeldts Pyttipanna. Slottsholmens elva sviter är utrustade med kök, modern teknik, badrum med tvättmaskin och balkong där gästerna kan njuta av båtarna som lägger till vid bryggorna nedanför hotellet. Den mest exklusiva sviten, Mamma Mia-sviten, på 78 kvadratmeter i två etage har sagolik utsikt över skärgården.

− Vi är väldigt glada för att Slottsholmen väljer att vara en del av Best Western. Det som förenar våra hotellentreprenörer är kärleken till staden de verkar i och viljan att skapa lokala mötesplatser. Att Slottsholmen förgyller Västervik råder det inget tvivel om, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

Slottsholmen tar emot upp till 350 gäster för fester och olika företags- och gruppevent.

För mer information kontakta

Johan Michelson, Sverigechef,
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: 073 514 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 140 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36