Gå direkt till innehåll
Best Western auktionerar ut hotellnätter till förmån för Bris.

Nyhet -

Best Western auktionerar ut hotellnätter till förmån för Bris.

Best Western Hotels & Resorts genomför en julauktion på Tradera till förmån för Bris. Hotellnätter, presentkort, startplatser till Vasaloppet och fina gosedjuret Bris-Evert, till ett värde av över 100 000 kr har skänkts till auktionen.

Köp en julklapp som till 100 % går till barnen och få själv en trevlig hotellvistelse. Välj bland familjerum, sviter i stad eller landsbygd. Auktionen kommer att pågå perioden 27 november till 13 december.

  • -Bris gör i dessa tider ett mycket viktigt jobb för att förhindra att barn hamnar i utanförskap, säger Magnus Sjödin, sponsoransvarig på Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia. Vi vill genom denna auktion skapa uppmärksamhet för Bris samt samla in pengar för att Bris ska kunna nå visionen om att ha öppna stödlinjer dygnet runt, året om. Utöver auktionen kommer vi att skänka ett stort antal gosedjur i form av älgar, som vi valt att kalla Bris-Evert som delas ut till ensamkommande flyktingbarn, fortsätter han.
  • -Vi har ett bra och etablerat samarbete med Best Western och är mycket positiva till denna auktion, säger Göran Bergquist, sponsoransvarig på Bris

För ytterligare information kontakta:

Magnus Sjödin, Sponsor/Partneransvarig
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: +46 735 14 39 14
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material