Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Best Western Hotels inleder samarbete med Axfood

Best Western Hotels har tecknat ett samarbetsavtal med Axfood gällande medverkan i det nya lojalietsprogrammet för Willysbutikerna 

Axfood har lanserat ett lojalitetsprogram för Willysbutikerna. Best Western Hotels är tillsammans med Flygstolen och Phone House första externa partners till Willys+ som är namnet på lojalitetsprogrammet. Syftet med Willys+ är att stärka relationen med kunderna, öka kundlojalitet och inleda skiftet från traditionell ODR-marknadsföring, oadresserad direktreklam, till riktad kommunikation i digitala kanaler.

Anmälan till programmet och all kommunikation med kunderna kommer att ske i digitala
kanaler som webb, app och e-mail. Programmet är också kortlöst – kundens vanliga betalkort kan kopplas i systemet och rabatterna dras automatiskt när kunden betalar i kassan. Detta innebär att
Willys avstår helt från medlemsutskick i brevlådan, medlemskort och papperskuponger.

Willys har som målsättning att inom tre år rekrytera minst 1 000 000 kunder till programmet samt att 70% av kedjans försäljning ska ske genom lojalietsprogrammet.

-För Best Western Hotels i Sverige har historiskt största intäkten varit via affärsresande men det privata resandet blir allt viktigare för att skapa lönsamhet för våra hotell. Vi har idag ett stort antal samarbeten med affärspartners inom olika segment och genom det nya samarbetet med Willys+ så får vi ökade möjligheter till att kommunicera bra erbjudanden till privatmarknaden, vilket kommer att ge en positiv försäljningseffekt, säger Magnus  Sjödin, partneransvarig på Best Western Hotels.


Ämnen

Taggar

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36