Gå direkt till innehåll
Kristina Långström
Kristina Långström

Nyhet -

Best Western Hotels & Resorts stärker säljteamet med Kristina Långström

Best Western har rekryterat Kristina Långström in till tjänsten som Säljansvarig för Region Mitt. Närmast kommer Kristina från First Hotels där hon har varit Sales Manager.

Best Western har under det senaste året satsat stort på sin säljorganisation med rekrytering av flertalet i branschen erkänt mycket kompetenta säljare. Under den här perioden har Best Western också vunnit många prestigefulla upphandlingar och förstärkt kedjans position på marknaden.

- Kristina har en mycket stor kompetens och erfarenhet som vi ser fram emot att få del av, säger Andreas Gottlieb, försäljningschef på Best Western Hotels & Resorts. Hon har en bakgrund med starka resultat och är mycket driven. Jag ser mycket fram emot att hon kommer in i vårt starka säljteam, fortsätter han.

- Ett satsande och expanderande Best Western känns enormt spännande, säger Kristina. Det blir utvecklande med nya hotell, nya kunder och nya utmaningar. Jag ser fram emot att jobba i en tydlig organisation med högt i tak och tydliga mål. Att dessutom få göra det tillsammans med ett energiskt team känns fantastiskt, avslutar hon.

Best Western Hotels & Resort-familjen består idag av flera varumärken och koncept. Indelningen gör det enklare för gäster att hitta de hotell som passar dem och deras behov bäst.

Ämnen


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36