Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels & Resorts förlänger samarbete med VårRuset

Nyhet -

Best Western Hotels & Resorts förlänger samarbete med VårRuset

Best Western blir för tredje året samarbetspartner till Stockholm Maraton Gruppen genom förlängning av avtalet med VårRuset 2016.

VårRuset är en serie av motionslopp för kvinnor som genomförs i 17 städer runt om i Sverige. Loppen genomförs för 28:e året av Stockholm Marathon Gruppen tillsammans med en lokal förening på orten. Distansen är 5 km och totalt deltar årligen mellan 130 000 - 150 000 kvinnor. Löparna kan anmäla sig individuellt eller i lag om sex personer.

- Det känns bra att vi förlängt samarbetet med Best Western som Officiell Leverantör säger Christer Clefberg, projektledare för VårRuset. Best Western har bra geografisk täckning och finns på alla orter där VårRuset genomförs 2016. Vi tycker att samarbetet fungerat bra och att extra roligt är att Best Western har ett utvecklat koncept med bra och nyttig frukost. För oss är det viktigt att det fungerar bra med boende och mat under turnén och vi laddar just nu upp inför det kommande premiärloppet i Malmö 2 maj.

- Vi är mycket glada att förlänga samarbetet med VårRuset, säger Magnus Sjödin, partner- och sponsoransvarig på Best Western Hotels & Resorts. Det finns en stark trend inom träning och löpning är en motionsform som kan utövas av i princip alla människor. Inte minst bland vår hotellpersonal och kunder som bor på våra hotell. En del av hotellen har till och med jogging med sina gäster. Vi är nu klara med frukostkonceptet Best Breakfast by Tina på alla våra hotell i Sverige, och under 2016 fortsätter vi utveckla detta även i Norge, vilket känns extra kul. VårRuset är ett etablerat och positivt varumärke. I samarbetet stärker vi vår marknadsposition inom sportsegmentet.


För mer information, kontakta:

Magnus Sjödin, Sponsor/Partneransvarig 
Best Western Hotels & Resorts 
Telefon: 0735-14 39 14 
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se Email: 

Christer Clefberg
Stockholm Marathon Gruppen
Telefon: 08-545 664 46
Email: christer.clefberg@marathon.se

Box 15124
167 15 BROMMA

www.varruset.se

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material