Gå direkt till innehåll
Best Western Rewards i topp bland världens bästa hotellbonusprogram

Nyhet -

Best Western Rewards i topp bland världens bästa hotellbonusprogram

Best Western Hotels lojalitetsprogram Best Western Rewards rankas som nummer 2 i världen av US News och World Report i deras granskning av de 16 största hotellkedjornas bonusprogram.
Utvärderingen baserades på en metodik som väger faktorer som antalet hotell som deltar i programmet och det genomsnittliga antalet betalda nätter som krävs för att få en fri vistelse. Men också varje programmes övergripande värden, som hur lätt det är att tjäna och använda sin bonus och den grad av flexibilitet varje program ger.

Av de globala programmen är Best Western Rewards det hotellprogram som är störst i Sverige med 82 hotell på 58 orter att välja mellan. Globalt samlar och utnyttjar medlemmar poäng på mer än 4 000 hotell i över 100 länder.

Läs mer på:
http://travel.usnews.com/Rankings/Travel-Rewards/hotel-rewards/

http://www.bestwestern.se/best-western-rewards.aspx

Ämnen

Taggar


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36