Gå direkt till innehåll
Best Westerns lojalitetsprogram - BW Rewards rankas som topp tre av US News

Nyhet -

Best Westerns lojalitetsprogram - BW Rewards rankas som topp tre av US News

Best Western Rewards rankas topp tre för tredje året i rad av US News & World Report

PHOENIX (4 augusti 2015) - Best Western International meddelade idag att Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards® har erkänts som ett av tre bästa lojalitetsprogram för hotellkedjor av US News & World Report, där de listar de bästa bonusprogrammen 2015. http://travel.usnews.com/rankings/travel-rewards/hotel-rewards/best-western-rewards/

Det är tredje året i rad Best Western Rewards har fått en topplacering av US News.

US News väljer de bästa lojalitetsprogrammen med att väga fem olika komponenter - nätverkets storlek, hotellens mångfald, geografisk täckning, extra förmåner och nivån för att tjäna ihop till en gratis hotellnatt. Totalt 18 av de mest framstående lojalitetsprogrammen inom hotellbranschen har utvärderats.

"Vi är mycket glada över att Best Western Rewards har fått en topp tre placering av US News för tredje året i rad. Vi har gjort en resa för att lyssna ordentligt på våra gäster och har på så vis lyckats utforma ett lojalitetsprogram som verkligen uppfyller deras behov. ", säger Dorothy Dowling, Senior Vice President för marknadsföring och försäljning, Best Western International i Phoenix, USA.

”Best Western och vårt lojalitetsprogram har vunnit fler utmärkelser än någonsin tidigare, och det hade inte varit möjligt utan våra trogna gäster."

Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards har dykt upp som ett prisbelönt kraftpaket bland lojalitetsprogram under de senaste åren. Förutom att erkännas av US News & World Report under de senaste tre åren, har JD Power Associates också rankad lojalitetsprogrammet som ett av de tre bästa globala hotellprogrammen. Best Western Rewards utsågs också till ”bubblare” i kategorin Program of the Year 2015 Freddie Awards. I mer än 25 år, har programmet varit ett av branschens mest generösa bonusprogram. Det har tröskelvärdena för lägsta inlösen, och är ett av få lojalitetsprogram som är verkligt globalt. Med mer än 4 000 hotell i fler än 100 länder, gör Best Western det enkelt för sina medlemmar att tjäna poäng som kan lösas in globalt som frinätter men även som vouchers på Best Western, on-line-shopping och presentkort på bensin, elektronik, flygresor, hyrbilar och mycket mer.  

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36