Gå direkt till innehåll
Best Western tar det bekväma boendet till Petaling Jaya, Malaysia

Nyhet -

Best Western tar det bekväma boendet till Petaling Jaya, Malaysia

Best Western fortsätter sin snabba expansion i Malaysia, med lanseringen av ett nytt hotell i Petaling Jaya. Strategiskt beläget i hjärtat av stadens nya affärsdistrikt, erbjuder BEST WESTERN Petaling Jaya en mängd faciliteter för både affärs- och fritidsresenärer.

Hotellets 344 rum och sviter erbjuder hög komfort -utrustade med 32-tums LCD platt-TV, skrivbord med eluttag, minibar och gratis höghastighets-Wi-Fi. För Club Floor gäster, erbjuds även frukost och kvällscocktails i hotellets Club Lounge.

Gästerna kan avnjuta utsökta lokala och internationella rätter på Kembali Kitchen, eller koppla av med en drink eller ett glas vin på Skyz Dine & Bar, som ligger på hotellets takterass.

Hotellet är även perfekt för affärsresenären med dess fyra mötesrum och ett businesscenter.

Efter en hård dags arbete, kan du koppla av i den fantastiska takpoolen eller träna i hotellets välutrustade gym.

"Malaysia är en otroligt spännande marknad för Best Western, och jag är mycket glad över

att vår snabba expansion fortsätter i och med lanseringen av vårt första hotell i Petaling Jaya," säger Ron Pohl, Senior Vice President för Brand Management & Development på Best Western International. "Med redan tidigare fyra hotell i Malaysia ser vi en stark efterfrågan på våra hotell i detta land. Jag är övertygad om att BEST WESTERN Petaling Jaya kommer emottas lika positivt som våra övriga hotell i Malaysia ", tillägger Mr Pohl.

BEST WESTERN Petaling Jaya blir Best Western Internationals femte hotell i Malaysia, tillsammans med de befintliga i Shah Alam, Ipoh, Kota Kinabalu och Sandakan.

Minst fem till Best Western hotell förväntas öppna i Malaysia till 2017.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36