Gå direkt till innehåll
BWH Hotels väljer Geelmuyden Kiese

Nyhet -

BWH Hotels väljer Geelmuyden Kiese

Hotellkedjan BWH Hotels, som bland annat inkluderar varumärkena Best Western Hotels & Resorts och WorldHotels Collection, har tagit ett stort steg i sin skandinaviska kommunikation genom att välja Geelmuyden Kiese som sin nya PR-partner. Samarbetet innefattar både strategisk rådgivning och kreativa förtjänade aktiveringar.

För att växla upp sin kommunikation och stärka sin position i Skandinavien har hotellkedjan BWH Hotels valt Geelmuyden Kiese som PR-partner. Med kontor i Oslo, Köpenhamn och Stockholm var valet av Geelmuyden Kiese ett naturligt steg för att säkerställa en stark lokal förankring i varje land. Byrån kommer bland annat att ansvara för strategisk rådgivning, medierelationer, krishantering samt varumärkesbyggande kreation och aktivering.

-Vi sökte en kommunikationspartner som både kan ta ett strategiskt grepp, stå för kreativ höjd och smarthet och samtidigt bistå oss i det dagliga arbetet. Dessutom har vi tre väldigt olika marknader i Skandinavien och vi letade efter en partner som kan hjälpa oss att navigera i det. Geelmuyden Kiese tickade alla de boxarna och vi är väldigt glada över att komma igång med vårt samarbete, säger Sara Hallsund, Marknadschef på BWH Hotels.

-Vi är väldigt stolta och glada över att inleda det här samarbetet. BWH Hotels är ett intressant varumärke, med en väldigt spännande portfölj och med ett enormt engagemang för sina gäster – något som genomsyrar hela organisationen. Vi ser verkligen fram emot att aktivera varumärket i hela Skandinavien. Dessutom är det otroligt trevligt att få jobba med en så härlig produkt – alla älskar ju krispiga hotelltäcken och -kuddar, säger Sara Wikberg, kundansvarig för BWH Hotels på Geelmuyden Kiese.

    BWH Hotels är en ledande, global hotellkedja som består av tre huvudvarumärken – WorldHotels Collection, Best Western Hotels & Resorts och Aiden.

    Paritee-ägda Geelmuyden Kiese grundades 1989 och är idag en av Skandinaviens äldsta kommunikationsbyråer. Byrån har fler än 140 medarbetare i Oslo, Köpenhamn och Stockholm.

    Ämnen

    Kontakter

    Johan Michelson

    Johan Michelson

    Presskontakt VD 0735-14 39 01
    Sara Hallsund

    Sara Hallsund

    Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36