Gå direkt till innehåll
Else Bang ska stärka försäljningen på den danska affärsmarknaden

Nyhet -

Else Bang ska stärka försäljningen på den danska affärsmarknaden

Best Western Scandinavia har anställt Else Bang som säljansvarig i Danmark fr o m den
1 februari 2015. Fokusområden för Else blir att vårda och utvkeckla relationerna med övernattnings- och konferenskunder inom affärssegmentet.


Else Bang är 35 år och har flera års drift- och säljerfarenhet från hotellbranschen, tidigare på Rezidor och First Hotels i Köpenhamn samt Hotel Narsarsuaq på Grönland.

Søren Nystrøm, Country Manager för Best Western i Danmark, gläder sig över tillskottet: "Jag ser fram emot att få hälsa Else välkommen i Best Western familjen. Hon är väl insatt i hotellmarknaden och inte minst har hon en förmåga att komunicera trovärdigt och positivt. Jag har höga förväntningar på vad hon kommer att leverera.

Kontakt information:
Søren Nystrøm
Country Manager Danmark, Best Western Scandinavia
Tfn: +45 31 66 16 22,
E-mail: soren.nystrom@bestwestern.com

Ämnen

Taggar


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36