Gå direkt till innehåll
Hotel Frykenstrand blir Sure Hotel i samband med nyöppning

Nyhet -

Hotel Frykenstrand blir Sure Hotel i samband med nyöppning

I februari 2018 öppnar Hotel Frykenstrand i Sunne, återigen som en hotell-, konferens- och restauranganläggning, men i ny regim och ny kostym. Den nya ägaren Patrik Mörkfors har valt att ansluta hotellet till Best Western Hotels & Resorts nya varumärke Sure Hotel by Best Western.

Patrik äger och driver sedan tidigare Best Western Gustaf Fröding Hotell och Konferens i Karlstad och Best Western Eurostop Örebro.

- Ett till hotell i Värmland med fantastiskt strandläge kommer stärka vår ställning på hotell- och konferensmarknaden säger Patrik Mörkfors. Vidare poängterar han att han tror att det finns utrymme/marknad för ett ny-gammalt hotell i Sunne. Det är bra för turistnäringen och bra för hotellgästerna.

- Vi är glada över att Hotel Frykenstrand blir en del av vårt nya varumärke Sure Hotel by Best Western, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts. Vi ser en stor tillväxt av fritidsresenärer som söker ett personligt boende med lokal prägel, något som hotellet verkligen lever upp till och gör det till ett fint tillskott för kedjan, avslutar Johan.

För mer information kontakta

Patrik Mörkfors, Ägare Hotel Frykenstrand
Tel: 070-750 00 20
Epost: Patrik.morkfors@gustaffroding.se

Johan Michelson, Sverigechef, Best Western Hotels & Resorts
Tel: 0735-14 39 01
Epost: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Taggar

Regions


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36