Gå direkt till innehåll
Ny Director of Leisure Sales

Nyhet -

Ny Director of Leisure Sales

Magnus Sjödin har utsetts till Director of Leisure Sales för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.


I sin nya roll kommer Magnus ansvara för försäljningen mot leisuremarknaden med särskilt fokus på de internationella marknaderna samt idrottssegmentet.

Magnus har lång erfarenhet från såväl försäljning som hotellindustrin både från Best Western och andra aktörer vilket blir väldigt värdefullt i rollen.

Magnus tillträder sin nya tjänst 1 mars och kommer ingå i den kommersiella ledningsgruppen och rapportera till Johan Michelson.

-Jag är övertygad om att Magnus kommer stärka vår position på den växande och så viktiga leisuremarknaden och vill önska honom stort lycka till i den nya rollen, säger Johan Michelson.

För mer information kontakta:

Johan Michelson
Country Manager Sweden & Deputy CEO
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: 0735-14 39 01
Email: johan.michelson@bestwestern.se

Magnus Sjödin
Director of Leisure Sales
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: 0735-14 39 14
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se

Ämnen

Taggar


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36