Gå direkt till innehåll
Raymond Almert tar över som hotelldirektör för Best Western and hotel

Nyhet -

Raymond Almert tar över som hotelldirektör för Best Western and hotel

Från och med den 1 april tillträder Raymond Almert som hotelldirektör för Best Western and hotel. Raymond har arbetat på and hotel som verksamhetschef med ansvar för restaurangdriften i snart fem år. Hans mål som hotelldirektör är att tillsammans med sin personal fortsätta att värna om det personliga, mänskliga och varma värdskapet och vill i varje led överträffa gästernas förväntningar. Jonas Westring är även fortsatt hotellets vd.

– Vi har 201 yteffektiva och välplanerade rum mitt i Stockholms pulserande kärna, och är ett populärt alternativ för både weekend- och affärsresenärer. Vi har ett personligt och genuint intresse för våra gäster och vill leverera en upplevelse långt utöver det förväntade, säger Raymond Almert.

Best Western and hotel har ett stort socialt engagemang och har exempelvis samlat in en stor summa pengar till Ronald McDonald barnfond som stöttar familjer med svårt sjuka barn. Läs gärna mer här.

– Vi har också inlett ett samarbete med Arbetskamraterna som är en ideell förening som förmedlar kontakt mellan personer med intellektuella funktionsnedsättningar och företag som vill hitta en lojal och personlig arbetskraft. Det händer mycket framöver som gör det värt att hålla ett öga på oss, säger Raymond Almert.

Om Best Western and hotel
Best Western and hotel är ett modernt och personligt hotell i Stockholms City.
Hotellet ägs av Sleepingfox and hotel Stockholm.
Läs mer här: www.andhotelstockholm.se

För mer information kontakta:
Raymond Almert, Hotelldirektör/
General manager (from 1 april)
Best Western and hotel
Telefon: 076-307 06 04
Email: raymond@andhotel.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36