Gå direkt till innehåll
Revenue Center inom BWH Hotels Scandinavia firar rekordår och siktar mot ett ännu starkare 2024

Nyhet -

Revenue Center inom BWH Hotels Scandinavia firar rekordår och siktar mot ett ännu starkare 2024

Framgångarna inom Revenue Center, en del av BWH Hotels Scandinavia, har varit en avgörande faktor bakom företagets goda framsteg under 2023. Med ett starkt team fortsätter lönsamheten att öka för hotellen.

Revenue Center inom BWH Hotels Scandinavia har haft ett fantastiskt 2023 med kontinuerliga framsteg och nya rekord varje månad. Avdelningen överträffade sin budget med 10% och ökade hotellens intäkter med 15% jämfört med föregående år och 43% jämfört med 2019. Dessutom uppnåddes konstanta rekord över året, vilket tyder på starka framsteg mot ökad kostnadseffektivitet för deras hotell.

Att arbeta aktivt med prissättning är affärskritiskt och dess betydelse ökar ständigt inom hotellbranschen. Revenue Management är en kompetens som både kan vara utmanande och kostsam att utveckla internt för ett enskilt hotell. För att underlätta detta arbete och ge hotellet tillgång till toppkompetens, är outsourcing en strategisk lösning. Detta innebär att hotellet inte behöver oroa sig för personalfrågor som sjukdagar eller semestrar, samtidigt som de får fördelarna av specialiserad expertis.

"Vi är oerhört stolta över det Revenue Center har lyckats prestera under 2023 vilket är resultatet av vårt engagerade team och vårt ständiga fokus på att leverera stark kundnöjdhet från våra hotell," säger Johan Michelson, VD för BWH Hotels Scandinavia. Dessa framsteg markerar en viktig milstolpe i vår tillväxtstrategi, och vi ser fram emot att fortsätta denna positiva trend in i 2024," fortsätter Johan.

Under 2023 utökade BWH också sin hotellportfölj med 11 nya hotell, vilket ytterligare stärker företagets position på marknaden. Dessa nya hotell skapar en bredare geografisk tillgänglighet för BWH’s medlemmar.

"Målet är alltid att sträva efter att vara den främsta hotellkedjan inom Revenue Management.” Säger Sivapol Pipatanangura, Director of Revenue Services. ”Vårt fokus ligger på att ge våra hotellägare möjligheten att konkurrera framgångsrikt med de stora hotellkedjorna. Vi ser nu positiva resultat på flera platser där våra ledande hotell utmärker sig inom lönsamhet," fortsätter Sivapol.

BWH Hotels Scandinavia tackar sina hotellägare, personal och gäster och ser fram emot ett framgångsrikt 2024. Med planer på att attrahera nya hotell över hela Skandinavien och fortsätta utveckla sina tjänster är företaget väl positionerat för fortsatt tillväxt och utveckling.

Kontaktpersoner:

Sivapol Pipatanangura Director of Revenue Services Scandinavia
E-post sivapol.pipatanangura@bwhhotelgroup.se
Tel +46 735 14 50 32

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36