Gå direkt till innehåll
Hotellet ligger centralt i en vacker byggnad från 1913 där 50 fullt utrustade och snyggt inredda rum ryms, vissa med utsikt över hamnen och staden.
Hotellet ligger centralt i en vacker byggnad från 1913 där 50 fullt utrustade och snyggt inredda rum ryms, vissa med utsikt över hamnen och staden.

Pressmeddelande -

Bergen Harbour Hotel blir WorldHotels Crafted Collections första hotell i Norge

WorldHotels Crafted Collection fortsätter att växa i Skandinavien och utökar nu med Bergen Harbour Hotel i Bergen.

Hotellet, som ligger i hjärtat av Bergen och med utsikt över hamnen, blir WorldHotels Crafted Collections första hotell i Norge. Med sitt perfekta läge, närheten till stadens spännande utbud och hotellets personliga service, ser man hotellet som ett perfekt startskott på etableringen av kollektionen i Norge.

”Det känns otroligt bra att vi kan presentera Bergen Harbour Hotel som vårt första hotell i Norge under kollektionen WorldHotels Crafted Collection. Bergen är ett spännande resmål med ett stort utbud med upplevelser och ställen att besöka. Hotellet som genomsyras av en familjär känsla och med personlig service utgör ett bra exempel på det vi efterfrågar i våra Crafted-hotell ”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

Hotellet ligger centralt i en vacker byggnad från 1913 där 50 fullt utrustade och snyggt inredda rum ryms, vissa med utsikt över hamnen och staden. Här erbjuds allt från fri tillgång till gym och lånecyklar, till asiatisk mat på Restaurang Soya och skummande dryck på ölbaren Belgio. Hotellets stora fokus ligger dock på den personliga servicen, där målet är att gästen ska känna sig som hemma och alltid erbjudas det lilla extra.

”Vi öppnade hotellet 2017 och att nu vara en del av en hotellgrupp med ett starkt lojalitetsprogram och med många viktiga företagsavtal på den norska marknaden, känns både rätt och viktigt för oss. Vårt koncept bygger på att ge våra gäster en genuin, oförglömlig och personlig service där vi ser till att erbjuda det lilla extra – något som vi vet uppskattas av både våra befintliga och nya gäster”, säger Jan Petter Eilertsen, VD Bergen Harbour Group.

Det finns mycket att utforska i Bergen, här ligger bland annat den vackra kajen Bryggen som är med på UNESCO:s världsarvslista. Här finns även en stor fiskmarknad och den välkända bergbanan Floyebanan – allt på bekvämt gångavstånd från hotellet.

WorldHotels Crafted Collection är en ny generation av lifestyle-hotell för gästen som älskar kreativitet och som söker upplevelser utöver det vanliga. Oavsett coolt, urbant, stiligt eller chict är den gemensamma nämnaren för Crafted Collection-hotellen att ett koncept, tema eller en historia ligger till grund för hotellets idé. https://bwhhotelgroup.se/worldhotels-crafted-collection

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Jan Petter Eilertsen, VD Bergen Harbour Group, ägare
Bergen Harbour Hotel
E-post: jpe@bhgroup.no
Tel: +47 966 40 762

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36