Gå direkt till innehåll
"Vi på and hotel är glada för samarbetet med Ronald McDonald Barnfond. Det känns fint att kunna bidra och göra skillnad för familjer som har det svårt", säger Raymond Almert.
"Vi på and hotel är glada för samarbetet med Ronald McDonald Barnfond. Det känns fint att kunna bidra och göra skillnad för familjer som har det svårt", säger Raymond Almert.

Pressmeddelande -

Best Western and hotel i långsiktigt samarbete med Ronald McDonald Barnfond

Best Western and hotel har i flera sammanhang stöttat familjer med svårt sjuka barn genom engagemang och bidrag till Ronald McDonald Barnfond. I samband med fondens årliga välgörenhetsgala har sommelier och kock Raymond Almert auktionerat ut unika mat-och vinupplevelser som bidragit med närmare 1,5 MSEK till Ronald McDonald Barnfonds viktiga arbete. I dagarna äger en av dessa middagar rum och det långsiktiga samarbetet fortsätter.

- Vi på and hotel är glada för samarbetet med Ronald McDonald Barnfond. Det känns fint att kunna bidra och göra skillnad för familjer som har det svårt, säger Raymond Almert.

- Vi är enormt tacksamma för det fina stöd som Best Western and hotel visar för vårt arbete. Deras bidrag ger fler familjer möjlighet att bo tillsammans när de behöver det som mest, kommenterar Lisa Palm Danielsson, Generalsekreterare för Ronald McDonald Barnfond.

  Nästa middag till förmån för Ronald McDonald Barnfond äger rum på Best Western and hotel i dagarna och gästerna kommer bli serverade en kulinarisk mat- och vinupplevelse av några av Sveriges främsta kockar under ledning av Raymond Almert. Best Western and hotel ser långsiktigt på samarbetet och fortsätter att stötta Ronald McDonald Barnfond som en del av sitt samhällsengagemang.

  Om Ronald McDonald Barnfond
  Ronald McDonald Barnfond grundades 1990 och är en fristående ideell stiftelse vars ändamål är att stötta familjer med svårt sjuka barn. Verksamhetens arbete handlar framför allt om att erbjuda en hemlik och trygg miljö där familjer kan bo tillsammans under tiden då barnet vårdas på sjukhuset intill. Stiftelsen ger även bidrag till barnmottagningar som vill göra sina lokaler mer lekfulla och välkomnande. Ronald McDonald Barnfond har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer på www.ronaldmcdonaldhus.se.

  Om Best Western and hotel
  Best Western and hotel är ett modernt och personligt hotell i Stockholms City. Vill du läsa mer om hotellet: www.andhotelstockholm.se

  För mer information kontakta:

  Raymond Almert, Food and Beverage Manager
  Best Western and hotel
  Telefon: 076-307 06 04
  Email: raymond.restaurant@andhotel.se

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  BWH Hotels

  BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

  .

  Kontakter

  Johan Michelson

  Johan Michelson

  Presskontakt VD 0735-14 39 01
  Sara Hallsund

  Sara Hallsund

  Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36