Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Best Western delar ut 150 gratisfrukostar om dagen i lansering av nytt frukostkoncept

Under en månad delar Best Westerns hotell ut totalt 150 gratisfrukostar om dagen i en kampanj för att marknadsföra sitt nya frukostkoncept Best Breakfast by Tina. Ett koncept som är framtaget i samarbete med Tina Nordström.

Utöver gratisfrukostarna kan man i Facebook appen som tagits fram även ge bort en hotellfrukost till sina Facebook vänner för 99 kr.

- ”Det är fantastiskt kul att se hur väl vår kampanj ”Ge bort en hotellfrukost” tagits emot.” säger Eva Brunnberg, Konceptansvarig på Best Western Scandinavia. ”Det var lite skräckblandad förtjusning hos alla inblandade i samband med lansering vilket det ofta är när många tekniska bitar ska fungera, men resultatet har verkligen överträffat våra förväntningar. Vi hoppas nu att många får glädje av de frukostar som varje dag delas ut gratis till de som är snabba nog att hinna ge bort en, och att det ger mersmak.” fortsätter hon.

Best Breakfast by Tina serveras nu på samtliga Best Western hotell i Sverige och på frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast. Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som gästen kan komponera ihop efter egen smak. På buffén finns också lokalproducerade produkter som Tina hjälpt till att välja ut. Grundkonceptet för "Best Breakfast By Tina" som tagits fram av Tina och hennes kollega kocken Benny Cederberg lämnar ändå utrymme för hotellen att sätta sin egen personliga prägel på hotellfrukosten, så att frukosten blir en ny upplevelse på varje Best Western hotell.

För ytterligare information kontakta:
Tommy Evin, Marknadschef
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 13
Email: tommy.evin@bestwestern.se

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material