Gå direkt till innehåll
Best Western expanderar i Bergen

Pressmeddelande -

Best Western expanderar i Bergen

Sandviken Brygge Hotel drivet av Bjarte Bergesen, går med i Best Western.

Sandviken Brygge Hotel är ett bed & breakfast hotell med 45 rum, beläget i stadsdelen Sandviken i Bergen. Med helt nyrenoverade rum ansluter sig hotellet till Best Western den 1 juni.

- "Bergen är en väldigt viktig destination där vi länge har jobbat för att knyta till oss fler hotell" säger Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia. "Vi är väldigt glada att Bjarte Bergesen väljer Best Western som samarbetspartner även för sitt hotell."

Bjarte Bergesen driver också BEST WESTERN Hotell Hordaheimen som har varit med i Best Western sedan 1998. Han säger "Vår erfarenhet av Best Western, och den positiva utvecklingen kedjan är inne i nu, gör att det känns helt rätt att välja Best Western för dessa hotell också."

Kontaktinformation:

Bjarte Bergesen, Direktör BW Hotell Hordaheimen, Sandviken Brygge Hotel 

Tel: +47 406 37 000
Email: bjarte@hordaheimen.no

Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Johan Kukacka, CEO Best Western Scandinavia
Tel: +46 735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36