Gå direkt till innehåll
Best Western expanderar i Trelleborg – Sveriges sydligaste stad.

Pressmeddelande -

Best Western expanderar i Trelleborg – Sveriges sydligaste stad.

I oktober blir Trelleborgs senaste hotell – Hotel Magasinet – medlem i Best Western – världens största hotellfamilj.

BEST WESTERN Hotel Magasinet är ett gammalt spannmålsmagasin från 1904 som var i bruk i nästan 100 år. Efter sin storhetstid som magasin stod byggnaden tom i många år tills den renoverades och ett hotell flyttade in. I maj i år nyöppnade hotellet med Sven Eric Hansson som ny ägare och ny energi. Hotellet döptes till det passande namnet Hotel Magasinet och erbjuder 36 bekväma och trevliga rum med utsikt över hav, hamn och Trelleborg centrum. Hotellet har ett perfekt läge i hjärtat av Trelleborg.

Genom öppnandet av den nya tågstationen i december 2015 kommer det att vara nära till allt; hela Europa genom Europavägarna, färjor, tåg- och busslinjer och till flygplatserna Malmö Airport och Copenhagen Airport är det bara några minuters resa– kort sagt världen ligger för våra fötter i Trelleborg.

  • Valet på Best Western som hotellkedja var enkelt, säger Christina Norén, VD. Förutom att vi nu kommer att kunna erbjuda Best Westerns utmärkta lojalitetsprogram kan man dessutom smidigt och enkelt boka oss varifrån i världen man än är, oavsett det är privat eller i jobbet man reser.  Men det som avgjorde det för vår del, fortsätter hon, är att Best Western är en global, internationell kedja som värnar om det privatägda hotellet med den personliga touchen. Och det passar oss alldeles utmärkt då våra ledord är kvalitet, personlig service och omtanke. På Hotel Magasinet arbetar vi efter devisen ’service i hjärtat och glimten i ögat – varje dag’.
  • Med tanke på stadens växande potential är vi naturligtvis glada över att vi nu stärker vår position i Trelleborg och att vi med BEST WESTERN Hotel Magasinet kan erbjuda våra gäster fler hotellrum, säger Johan Kukacka, VD, Best Western Scandinavia.

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 00
Johan.kukacka@bestwestern.se

Christina Norén, VD
BEST WESTERN Hotel Magasinet
Telefon: 0410-30 11 10
christina.noren@hotelmagasinet.com

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material