Gå direkt till innehåll
Best Western får nya hotell i Kristiansand och Stavanger

Pressmeddelande -

Best Western får nya hotell i Kristiansand och Stavanger

Den 1 juni går de två välrenommerade hotellen Victoria Hotel i Stavanger och Hotel Norge i Kristiansand med i Best Western Hotels & Resorts. Därmed stärker kedjan sin position i Stavanger och får en närvaro i Sörlandets huvudstad, något som länge varit ett mål för kedjan.

Victoria Hotel med sina 107 rum ligger i centrala Stavanger och är över 100 år gammalt.

Hotel Norge är beläget mitt i centrala Kristiansand och har 172 rum. Hotellet har haft en framträdande plats bland hotellen i Kristiansand under alla år.

-Bägge hotellen kommer bli representerade under varumärket Best Western Plus, hotellen med ”det lilla extra”.-Vi har jobbat målinriktat för att stärka vår position i de större städerna i Norge, säger Johan Kukacka, CEO, Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Därför är vi extra glada över att få in dessa två väletablerade stadshotellen med själ och tradition. Med vår globala distribution och nätverk vet vi att vi kommer få gäster från hela världen till Victoria Hotel och Hotel Norge.

-Best Western är ett av världens största varumärken inom resebranschen. För Victoria Hotel var detta ett naturligt val som ger oss en större tillgång till den globala marknaden, säger Catrine Vedöy, direktör på Victoria Hotel. Med det nya samarbetet har Victoria ett starkt varumärke i ryggen, och Best Western har tillgång till en större kapacitet i Stavanger. Vi ser mycket positivt på framtiden.

-Best Western blev ett naturligt förstahandsval då ett medlemskap tillåter individualism och frihet att bevara det personliga och unika med hotellet, samtidigt som vi ser en mycket bra grund till ett fruktbart samarbete. Best Western är en stor kedja internationellt och det är spännande att få vara med på den nationella utvecklingen som kedjan planerar.

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, CEO

Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon:+46 735 14 39 00
johan.kukacka@bestwestern.se

Ørjan Kjærstad, Styrelseordförande
Victoria Hotel och Hotel Norge
Telefon: +47 481 08 256
ok@smarthotel.no

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material