Gå direkt till innehåll
Best Western får nytt hotell på det norska Vestlandet

Pressmeddelande -

Best Western får nytt hotell på det norska Vestlandet

Den 1 februari går Klingenberg Hotel i Årdalstangen, Norge med i Best Western och därmed stärker Best Western Hotels & Resorts sin position ytterligare på det Norska Vestlandet.

Det trevliga hotellet, beläget längst in vid Sognefjorden, har 49 rum, konferensrum för upp till totalt 100 personer, flera restauranger och barer och stora sällskapsytor. Hotellet har även gym med bastu och solarium. Klingenberg Hotel är både Årdalstangen och Övre Årdals naturliga samlingsplats oavsett om det gäller ett möte eller en bröllopsfest. Årdalstangen ligger i ett naturskönt område nära Jotunheimen och där är mycket turister, både nationella och internationella, grupper och individuella resande, under hela sommarsäsongen. Hotellet tar också emot mycket yrkestrafik från industrin i området. Till Sogndals flygplats tar det ca 45 minuter och till Oslo ca 4,5 timmar med bil längs E16, färjefritt. Huvudverksamhet för hotellet är kurs och konferens, grupper, yrkestrafik, turism och semestertrafik.

- Klingenberg Hotel är ett mycket trevligt hotell med god standard, säger Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Hotels & Resorts. "Vi är glada över att få ett Best Western hotell i det här området och Årdalstangen är en viktig destination speciellt med tanke på fritidsmarknaden. Våra andra medlemshotell i området värdesätter tillskottet och ser att fler hotell i kedjan genererar mer trafik till alla."

- Vi har rustat upp hotellet till dagens goda standard under flera år, säger Erling Eggum, ägare och direktör av Klingenberg Hotel. "Det är därför naturligt att vi nu går in i ett kedjesamarbete för att sätta ytterligare en kvalitetsstämpel på hotellet. Valet föll på Best Western på grund av deras professionella sälj- och marknadsföringsarbete både inom fritid, yrkestrafik och kurs och konferens. Det är också viktigt med kedjans breda distribution inom alla bokningskanaler. Vi har stora förväntningar på samarbetet."

För ytterligare information kontakta:

Erling Eggum, Ägare och Direktör, Klingenberg Hotel
Tel: +47 900 52 877
Email: erling@klingenberghotel.no


Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material