Gå direkt till innehåll
Best Western får sitt 18:e hotell i Stockholmsområdet

Pressmeddelande -

Best Western får sitt 18:e hotell i Stockholmsområdet

Vid årsskiftet 2015/2016 förstärker Best Western sin position i Stockholm när Hotel Prince Philip blir medlem i världens största hotellfamilj.

BEST WESTERN Hotel Prince Philip är ett modernt affärshotell, beläget i Skärholmen i södra Stockholm. Hotellet, inklusive de 208 rummen, ska nu uppgraderas för att bli ett Best Western PLUS hotell. Gästerna erbjuds fri tillgång till hotellets gym och relaxavdelning och kvällstid kan de avnjuta en middag i hotellets restaurang "Calle P". Hotellet erbjuder fri parkering samt ligger nära flera vandringsleder och joggingspår. På hotellet finns tio nyrenoverade konferensrum, där det största har plats för 100 personer. I hotellets konferenscafé har konferensgästerna fri tillgång till såväl kaffe/te, som små frestelser som popcorn och mjukglass.

Hotellet ligger granne med shoppingcentret SKHLM som har drygt 200 butiker samt mycket nära Kungens Kurva och världens största IKEA varuhus. Hotellet nås enkelt med bil; tio minuter från Stockholmsmässan och ca 15 min från centrala Stockholm med tunnelbana. Till Arlanda, 45 km från hotellet, tar det 50 minuter med bil.

- Efter att ha gjort en grundlig genomgång av olika samarbetspartners, är vi glada att vi valde Best Western. Best Western är ett starkt varumärke i Sverige och vi är övertygade om att när vi nu blir ett Best Western hotell kommer det att ge oss nya gäster samtidigt som vi får tillgång till bra system, säger Helge Krogsbøl, Vice President, Director Operations Scandinavia Pandox AB.

- Vi är väldigt glada över att Pandox väljer ett av Best Westerns varumärken för Hotel Prince Philip säger Johan Kukacka, VD, Best Western Scandinavia. Hotel Prince Philip kommer att komplettera vårt utbud i Stockholmsområdet och det är glädjande att vi nu kan erbjuda våra gäster boende i denna del av Stockholm, fortsätter han.

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Scandinavia
Telefon: +46 735 14 39 00
johan.kukacka@bestwestern.se

Helge Krogsbøl, Vice President Director Operations
Scandinavia Pandox AB (publ)
Telefon: +47 48 40 44 76
helge.krogsbol@pandox.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material