Gå direkt till innehåll
Best Western fortsätter expandera i Malaysia

Pressmeddelande -

Best Western fortsätter expandera i Malaysia

Best Westerns snabba expansion i Malaysia fortsätter. Vårt nyaste tillskott är lyxhotellet BEST WESTERN PREMIER Ion Delemen i Genting Highlands, vilket är under uppbyggnad och kommer att öppna under första kvartalet 2016.

”Vi gör enorma framsteg med ökningen av vår portfölj i Malaysia, särskilt när det gäller våra exklusiva hotellprodukter", säger Glenn de Souza, Vice President för International Operations för Asien och Mellanöstern.

"BEST WESTERN PREMIER Ion Delemen är ytterligare ett fantastiskt exempel på den goda kvalitet på hotell som vi nu erbjuder i detta spännande land. Med tjänster och faciliteter jämförbara med andra internationella, femstjärniga varumärken, representerar dessa stilfulla hotell det nya Best Western i Asien”. "Med sin moderna design, vackra natur och förstklassiga bekvämligheter, är jag övertygad om att detta exceptionella hotell kommer att bli mycket populärt hos både lokala och internationella besökare ", tillägger Mr de Souza.

På BEST WESTERN PREMIER Ion Delemen, kommer det att finnas en rad faciliteter som visar upp de spektakulära omgivningarna med utsikt över de grönskande bergen i Peninsular Malaysia. Vid ankomst tas gästerna upp till Sky Lobby för incheckning, där de möts av en magnifik utsikt över trädtopparna. The Sky Café erbjuder en pittoresk plats att inta en bit mat, medan Sky Garden är en idealisk miljö att slappna av och njuta av landskapet, omgiven av installationer med porlande vatten. Och takterrassen och eldstaden är perfekta platser för att koppla av när dagen börjar nå sitt slut. Hotellets enastående utbud av faciliteter kompletteras av en infinity pool, spa, gym, bastu, festlokal, restaurang och lekplats.

Gästerna kommer också att kunna njuta av golf och ridning eller roa sig på det som snart kommer att omfatta världens första 20th Century Fox nöjespark.

Best Western driver för närvarande fyra hotell i Malaysia och med företagets snabba expansion i landet, kommer denna portfölj öka till minst 16 hotell de kommande tre åren.


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellfamilj med 80 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36